andive252520cu252520crema252520de252520masline thumb25255B325255D - ANDIVE CU PASTA DE MASLINE

Am gasit reteta asta rapida fpregatita pentru masa de Craciun ratacita printre alte retete.

Cum in curand va fi foarte cald si vom dori sa stam cat mai putin in bucatarie, retetele de genul asta vin la fix.

Pot fi consumate cu la fel de mult succes, la o cina rapida dar si la o masa festiva.

Nu sunt un mare fan andive, insa stiu ca sunt sanatoase iar umplute cu pasta de masline si

consumate cu paine prajita sunt delicioase. Eu le-am servit cu decupajele din foietajul ce mi-a ramas

de la vol-au-vent, pe care le-am copt cateva minute.

Ne trebuie:

andive

masline verzi umplute cu usturoi

crema de branza cu verdeata

piper

Cum se fac:

Cantitatile difera in funcite de cate bucati vreti sa faceti. PAsta de masline poate

fi facuta in cantiate mai mare si pastrata in borcan inchis ermetic timp de 3-4 zile, la frigider.

O puteti servi si pe paine prajita.

Mixam bine maslinele cu blenderul stick (mi s-a parut ca obtin o pasta mai fina decat daca le

maruntesc in robotul de bucatarie, nefiind nici o cantitate prea mare…).

Amestecam apoi maslinele cu crema de branza (am folosit Almette cu verdeata) si piperul.

Folositi atata crema de branza pana cand va place gustul amestecului.

Daca le serviti la o masa festiva, puneti pasta obtinuta int-run sac a poche cu un dui stelat si puneti pe foile de andive.

Am ornat cu capere. Puteti orna cu masline negre, patrunjel, etc.

Enjoy!

andive252520cu252520crema252520de252520masline2525201 thumb25255B325255D - ANDIVE CU PASTA DE MASLINE