sendvisuri252520cu252520cascaval252520si252520ciuperci thumb25255B325255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

Va arat astazi niste sandvisuri delicioase, ce pot fi consumate atat la micul dejun cat si la cina

si de ce nu, chiar si la pranz. Sunt tare, tare bune. Sa faceti portie dubla, musai 🙂

Alte sandvisuri calde, cu ton, gasiti aici.

Ne trebuie:

1 mini ciabatta cu masline (sau 2 felii mari de paine)

2/3 cutie de branza dulce (eu am avut fagaras de la Monor – delicioasa!)

1 lg smantana

4-5 lg cascaval ras

1-2 lg ciuperci feliate din conserva (sau 2 ciuperci proaspete feliate)

1 ardei iute murat (sau crud)

2 catei de usturoi

piper, marar uscat

– cantitati pt 2 felii –

Am folosit ciuperci din conserva de la Sun Food

conserva252520ciuperci thumb25255B325255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

Cum se fac:

Taiem mini ciabatta in jumatate pe lung, obtinand 2 felii.

Amestecam branza dulce cu smantana, cascavalul ras, usturoiul pisat, ardeiul iute tocat marunt.

Punem amestecul in strat uniform pe feliile de paine, desupra punem felii de ciuperci si presaram putin cascaval ras,

piper si marar uscat.

sendvisuri thumb25255B325255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

Coacem la cuptorul preincalzit la 180C pentru cca 20 minute.

De-li-cioa-se! 🙂

Enjoy!

sendvisuri252520cu252520cascaval252520si252520ciuperci2525201 thumb25255B325255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

*******************************************************************************

banner252520concurs thumb25255B325255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

Edith’s Kitchen impreuna cu Sun Food conserve sanatoase, are din nou un cos plin

cu conserve pentru un norocos dintre voi.

Conserve sanatoase Sun Food, in valoare de 50 lei!

Ce trebuie sa faceti:

1. dati like paginii de Facebook Sun Food

2. dati like paginii Edith’s Kitchen

3. Faceti share la aceasta postare pe facebook (postarea sa fie publica!)

4. lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ati dat like si link catre profilul vostru de FB

Va puteti inscrie pana pe data de 26 februarie, ora 24.00,

iar eu pe data de 27.02.2013 voi anunta castigatorul in aceasta postare,

castigator extras cu ajutorul www.radom.org.

Bafta! 🙂

Avem castigatoarea cosului cu conserve: Ionica Mihai – Tulcea

castigator252520sun252520food thumb25255B225255D - Sandvisuri calde cu cascaval si ciuperci

Rog castigatoarea ca in termen de 48 h sa imi trimita adresa si numele complete pe e-mail: edithfrincu (@) yahoo. com

Daca in 48 h nu primesc datele de contact, voi face o noua extragere.

Va multumesc tuturor pentru participare si va astept la urmatorul concurs 😉