Imi place mult gorgonzola, iar sosul de gorgonzola e delicios. Pastele facute asa sunt tare bune si rapide.
De data asta am folosit niste paste cu spanac care s-au potrivit foarte bine cu gustul de gorgonzola.
200 g smantana lichida pt gatit
200 g branza gorgonzola
200 g tagliatelle cu spanac
piper
Am folosit tagliatelle cu spanac bio luate de la Pukka food, foarte bune.
Punem la incalzit smantana lichida pentru gatit intr-i tigaie antiaderenta si cand e fierbinte adaugam gorgonzola taiata bucatele si putin piper.
Fierbem pastele conform instructiunilor si turnam sosul peste ele. Daca se raceste, sosul se mai intareste, dar daca il mai puneti putin pe foc devine lichid din nou.
Foarte buna combinatia dintre pastele cu spanac si sos.
Enjoy!
Paste din astea nu am incercat pana acum dar cred ca sunt delicioase! Oricum, arata foarte bine!
sunt favoritele lui fii-mea 🙂 plus ca le fac super repede, cu diferenta ca in loc de smantana pun lapte si uneori de lene topesc branza la cuptorul cu microunde…
Iulia, daca iti place gorgonzola,iti vor placea cu siguranta! 🙂
Bogdana, fetita ta are gusturi rafinate 😉
This looks fantastic!
Peggy, thanks!
Thanks for your visit! 🙂
Minunate! Sosul cu gorgonzola e si preferatul meu, insa nu am incercat niciodata cu paste verzi… 🙂
Edith! esti salvarea mea! :)) eu sunt foarte stangace in bucatarie, si intotdeauna mi-a fost groaza de momentul in care voi pleca de la mama de acasa si va trebui sa infrunt singura bucataria, pentru ca nu stiu sa gatesc mai nimic, dar de cand am dat de blog-ul tau, abia astept sa am bucataria mea si sa ma pun sa incerc tot felu’ de retete!! explici atat de bine, si par atat de usor de facut,si deloc complicat incat nu m-as mira daca pe viitor gatitul imi va deveni o pasiune.
sa stii ca iti urmaresc cu mare drag postarile pe blog!
ador sosul de gorgonzola,in special in combinatie cu paste, am o intrebare,cu ce sunca sau carne merge acest sos cu paste?
iti doresc mult succes in continuare in ceea ce faci!
Diana, ma bucur tare 🙂 Cu siguranta, daca respecti explicatiile retetelor de pe blog, cu siguranta iti vor reusi toate.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te mai astept sa te inspiri 🙂