frigarui252520asian252520style thumb25255B325255D - FRIGARUI ASIATICE

Astazi mancam asiatic. Aromat, condimentat, usturat, yum!

Nu stiu cum e la voi (cei care tineti dieta Dukan), insa mie in zilele de PP imi este cel

mai greu. Asa ca mereu sunt in cautare de combinatii si noi condimente pentru a schimba

gustul preparatelor din carne.

Asa au aparut frigaruile astea, care se fac foarte usor si sunt delicioase.

Partea proasta e ca se fac la cuptor 🙁 Daca aveti curte, le puteti face la gratar, vor fi si mai bune.

O sa va rog sa scuzati pozele, dar foamea era maaare si era o zi ff insorita, asa ca

au fost facute in maare graba 😉

Ne trebuie:

600 g pulpe dezosate de pui/curcan

5-6 lg de sos de soia

4-5 catei mari de usturoi

1 lgt pasta de ardei iute (Eros Pista am pus eu)

Cum se fac:

Foarteee simplu. Facem o marinata din sosul de soia, usturoiul pisat, pasta de ardei iute

si 2-3 lg de apa.

Punem carnea de pui taiata cubulete potrivite in marinata (puteti folosi piept de pui daca va place),

si lasam la marinat cca 2-3 ore la frigider, intr-un vas acoperit.

Punem carnea pe bete de frigarui (bete pe care le-am tinut 5-10 minute in prealabil in apa)

lasam putin sa se sucrga surplusul de sos de pe ele pe un castron (ca in imagini)

frigarui252520tava thumb25255B325255D - FRIGARUI ASIATICE

si coacem la cuptorul preincalzit la 180 C pt cca 40-45 minute.

Puteti face desigur frigaruile la gratar. Cu siguranta vor iesi si mai delicioase.

Se consuma ca atare in zilele de PP, iar in zilele de PL alaturi de o salata de legume.

Enjoy!

frigarui252520asian252520style2525201 thumb25255B325255D - FRIGARUI ASIATICE