Luna decembrie este luna aniversara Edith’s Kitchen. Blogul meu implineste 6 ani.

6 ani in care ati fost alaturi de mine si ne-am rasfatat impreuna cu mancare sper eu si pe gustul vostru.

Va multumesc tuturor!

Pentru ca nu aveam cum sa las sa treaca neobservat acest moment, impreuna cu prietenii de la Dreams Factory,

ne-am gandit sa va dam cateva cadouri, ca tot se apropie si Mos Craciun..

********************************************************************

Va oferim o cutie pentru retete, confectionata manual si

doua vouchere, fiecare in valoare de 75 ron pentru cumparaturi de la Dreams Factory.

In plus, fiecare dintre cei trei castigatori vor primi cate un calendar de birou marca Edith’s Kitchen.

concurs 321 - Concurs Aniversar

Produsele vi le puteti alege de pe magazinul lor virtual.

cutie retete 1 - Concurs Aniversar

Ce trebuie sa faceti:

1. Sa dati “like” paginii Dreams Factory pe facebook.

2. Sa dati “like” paginii Edith’s Kitchen pe facbook.

3. Sa faceti share acestei postari pe wall-ul personal pe facebook

(atentie, share-ul trebuie sa fie public ca sa intrati in concurs!)

4. Sa lasati un comentariu in care sa scrieti numele complet cu care ati dat “like”

pe facebook si linkul catre profilul vostru.

* Toate conditiile sunt obligatorii.Cei care nu indeplinesc toate conditiile, nu vor participa la tragerea la sorti.

Durata concursului: 14.dec.2013 – 21.dec.2013 ora 24.00.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org pe data de 22.dec.2013

si vor fi anuntati pe paginile de facebook si in aceasta postare.

Dupa extragere, daca in 48 de ore castigatorii nu imi trimit datele de contact, voi alege noi castigatori.

Premiile se expediaza numai pe teritoriul Romaniei.

Multa bafta tuturor! icon smile 1 - Concurs Aniversar

*************************************

Avem si castigatorii 🙂

Cutia pentru retete Dreams Factory+ un calendar Edith’s Kitchen: Didi Food Design

Un voucher de 75 lei+ un calendar Edith’s Kitchen: Monica Zaharia

Un voucher de 75 lei+ un calendar Edith’s Kitchen: Delia Oprean