O idee simpla de sandvis pentru micul dejun, pranz sau cina, ale carui ingrediente pot varia,

combinatiile posibile fiind nenumarate.

Eu am facut astazi doua variante de bagels cu crema de branza si somon, una cu ruccola si alta cu castraveti.

Puteti adauga ridichi, avocado, dupa preferinte si in functie de ce aveti in frigider.

Nu are rost sa specific cantitati, fiecare isi dozeaza ingredientele dupa cum ii place, unii prefera stratul

de crema de branza mai gros, altii mai mult somon sau mai multi castraveti.

Desigur, in loc de bagels puteti folosi chifle sau felii de paine.

Ne trebuie:

bagels (sau chifle, sau felii de paine, ce aveti)

somon afumat

crema de branza

ceapa verde

castravete

frunze de ruccola (sau salata verde/ baby spanac)

porumb boabe conserva Sun Food

fulgi chilli (optional)

marar uscat (optional)

Am folosit porumbul crocant de la Sun Food – 100 % conserve sanatoase.

Cum se fac:

Simplu, ca orice sandvis. Eu am folosit crema de branza Almette cu ceapa la care am

mai adaugat in plus ceapa verde tocata marunt, pentru un plus de savoare.

Taiem covrigii bagels in jumatate, ungem din belsug cu crema da branza amestecata cu ceapa verde,

punem frunzele de ruccola sau dupa caz felii de castraveti, somonul si deasupra punem boabe de porumb

crocante si dulcege. Presaram deasupra mararul uscat si fulgii de chilli si mancam cu pofta.

Enjoy!