shopify site analytics
Tocanita marocana cu naut - Edith's Kitchen
Print Friendly


tocanita-marocana

Astazi averm o tocanita de post cu arome exotice sau nu, dupa preferinte. Eu nu am avut ras el hanout in casa si am folosit ienibahar si foi de dafin.

Daca nu tineti post, ea se mananca in mod traditional cu oua ochiuri coapte deasupra tocanitei la sfarsit.

Ne trebuie:

1 bucata zucchini (sau dovlecel)

3 cepe

4 linguri de ulei

1 conserva naut SunFood

2 conserve rosii SunFood

5-6 catei de usturoi

ienibahar, ras el hanout

chilli (optional)

1 lingurita zahar

sare, piper

3-4 oua (optional)

Am folosit naut si rosii decojite de la Sun Food – conserve 100% sanatoase pe care le folosesc foarte des.

Cum se face:

Am curatat de coaja zucchini-ul (indungi, lasand coaja din loc in loc). Puteti sa nu-l decojiti deloc sau sa-l decojiti total,

dupa peferinte. L-am taiat cubulete de cca 1×1 cm.

Punem ceapa taiata marunt la calit in 3-4 linguri de ulei, dupa cateva minute adaugam si cubuletele de zucchini

sare si piper si lasam pe foc acoperit inca cateva minute, amestecand din cand in cand.

Adaugam si nautul si rosiile din conserva si zaharul, ienibahar si ras el hanout si lasam sa fiarba cca 20 minute,

amestecand din cand in cand.

In ultimele 5-6 minute adaugam si usturoiul pisat si sosul chilli daca (folositi)

tocanita

Daca nu tineti post, cand tocanita este gata, putem sparge 3-4 oua deasupra, punem capacul si le lasam cateva

minute pana sunt gata.

Enjoy!

tocanita-marocana-1

Publicat in categoria BUCATARIE INTERNATIONALA, PROMO-POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*