IMGP1533 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE
Ne trebuie:
500 g carne tocata amestec
400 g spaghetti
1 cutie mica de rosii in bulion
2 cepe
1 morcov
2 catei de usturoi
busuioc
sare, piper
1 plic de “Pofta de… spaghetti bolognese” (optional)Cum se face:
Punem carnea si ceapa taiata marunt si morcovul la calit pentru cca 10-15 minte.

IMGP1518 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE

Punem cca 200 ml apa si lasam sa fiarba putin apoi punem rosiile in bulion,

IMGP1520 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE

plicul de “Pofta de… spaghete bolognese”, busuiocul si usturoiul si mai lasam sa fiarba.

IMGP1519 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE
IMGP1522 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE

Cand legumele si carnea sunt fierte adaugam sosul peste pastele fierte
in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj.

IMGP1523 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE

Bune-bune.
Se servesc calde, cu sau fara parmezan deasupra.

IMGP1537 1 - SPAGHETTI BOLOGNESE