shopify site analytics
Quesadilla cu gorgonzola si pere - Edith's Kitchen
Print Friendly

quesadilla cu gorgonzola

Ati observat cred, ca de ceva vreme am o fixatie cu quesadilla. Este rapida, o poti face in multe combinatii

si e binevenita la micul dejun dar si pentru o cina usoara si rapida.

Astazi avem varianta cu pere, nuci si gorgonzola. Mmmmniam 🙂

Ne trebuie:

2 tortilla/lipii arabesti

1/2 para coapta

3-4 lg nuci tocate grosier

cca 50 g gorgonzola

1/3 ceapa rosie

3-4 lg cascaval ras (mozzarella)

2 lgt ulei

– cantitati pentru 2 portii –

Cum se face:

In primul rand ne pregatim toate ingredientele: sfaramam gorgonzola cu furculita, radem cascavalul/mozzarella,

taiem ceapa solzi fini, taiem para felii subtiri.

Punem 1 lgt de ulei intr-o tigaie antiaderenta (atentie, tigaia trebuie sa fie egala sau mai mare ca lipia)

si punem foaia de tortilla. Pe jumatate presaram cascavalul ras, si pe toata suprafata gorgonzola maruntita.

Pe jumatatea pe care am pus cascaval, adaugam nuci, feliile de para, si ceapa.

preparare quesadilla

Indoim jumatatea din dreapta peste cea din stanga si presam bine cu o paleta sa faca aderenta.

(puteti vedea mai multe imagini din timpul prepararii la retetea de quesadilla de branza cu ardei)

Intoarcem pe cealalata parte pentru inca maxim 1 minut.

Taiem in 2-3 triunghiuri si servim calda de preferat. Insa este la fel de buna si rece.

Aceasta va fi una din portii. Procedam la fel si cu cealalta lipie.

Enjoy!

quesadilla cu gorgonzola 1

Publicat in categoria APERITIVE, BUCATARIE INTERNATIONALA, MIC DEJUN
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

Comenteaza mai jos:

  1. OH, MY GOD!!!!!asta e tortura! …pana reusesc sa ajung sa cumpar ingredientele! :))) Abia astept sa o incerc!
    Edith, felicitari pentru tot ceea ce faci! Te urmaresc de mult 🙂

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*