shopify site analytics
PIZZETTE CU ALUAT PHILADELPHIA - Edith's Kitchen
Print Friendly
Reteta little coffee
Ne trebuie:
Pentru aluat:
200 grame de faina
200 grame de branza Philadelphia
putina sare
40 grame de unt

Pentru sos:

suc de rosii
busuioc
zahar, pipersalam/kaiser/sunca (dupa preferinta)
mozzarella (eu am pus cascaval)

Cum se face:
Eu am facut doar 1/2 de cantitate.

Aluatul

Amestecam faina cu branza si cu untul si putina sare (nu multa pentru ca branza este deja sarata).
Intindem foaie subtire de cca 4 mm pe stat de faina
(eu am intins-o ceva mai subtire dar daca va place blatul mai
putin crocant sa fie groasa cam de 4-5 mm).
Taiem pizzettele, cu un pahar cu diametru de 6 cm (sau cat de mari le vreti).

Le punem in tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pt cca 5 minute.

Facem sosul amestecind sucul de rosii cu busuioc, putin zahar, piper.
Scoatem tava, ungem pizzettele cu sosul

punem salamul si cascavalul – eu am pus si cate o feliuta de ardei
si le mai dam la cuptor pt cca 10-15 minute pana se topeste cascavalul

(eu le-am lasat mai mult si a iesit cascavalul crocant).

O idee de efect f buna la petreceri si nu numai.
Cu mozzarella cu siguranta ca ies si mai bune.

Publicat in categoria PASTE - PIZZA
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

7 Comentarii:

  1. O zi minunata si mult succes la concurs

  2. Merci, James!
    Ti-am vizitat noua “casuta”! Sa o stapanesti sanatos! ๐Ÿ™‚

  3. Apetisante pizzete .

  4. Merci, Nicolina.

  5. Edith multumesc pentru reteta! E preferata mea ๐Ÿ™‚
    Au iesit super bune!

  6. Cu placere, Tsuki!

  7. Am incercat si eu reteta. Baietii mei, si eu bineinteles, am fost super incantati. Felicitari pentru postari.
    Eu sunt o pasionata de goblen si am inceput sa-mi fac un site cu goblenurile mele, dar cum cochetez si cu bucataria si m-am gandit sa dedic blogul de pe pagina mea artei culinare, ma intrebatm daca te-ar interesa un schimb de link-uri. Pagina mea este http://goblen-art.webs.com/
    O zi buna si sa ne mai aduci cat mai multe retete minunate.

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*