shopify site analytics
Pizza rapida cu ciuperci - Edith's Kitchen
Print Friendly

pizza-rapida-cu-ciuperci-SunFood

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu cand aud cuvantul “rapid” intr-o reteta, imi capteaza imediat atentia,

pentru ca,  de ce sa nu recunoastem, timpul liber parca nu mai este la fel de mult ca alta data,

asa ca vreau sa petrec cat mai putin timp pregatind masa.

Pizza rapida este ideala pentru cina, pentru pranz sau de ce nu, pentru un mic dejun lenes, de weekend.

Puteti jongla cum vreti cu ingredientele, insa va spun, combinatia de fata este castigatotare!

Desi are putine ingrediente, noua ne-a placut foarte mult. Sper sa o incercati si voi cu acelasi succes 🙂

Ne trebuie:

1 borcan de ciuperci Sun Food

4-5 catei de usturoi

4 bucati tortilla (puteti folosi si lipie, insa tortilla e mai pufoasa)

150- 200 g mozzarella rasa

2-3 linguri masline feliate

ruccola pentru servit (optional)

– cantitati pentru 2 portii –

Am folosit ciuperci taiate la borcan de la Sun Food 100% conserve sanatoase.

Am ales aceasta varianta, pentru ca nu contine nicuiun fel de conservanti sau aditivi alimentari.

Cum se face:

Scurgem ciupercile de apa si le clatim intr-o sita. Le scurgem bine si le punem intr-un bol impreuna cu usturoiul pisat.

Lasam la macerat cca 15-20 min.

Puteti folosi si ciuperci crude, le taiati felii subtiri si le puneti cu usturoiul (in cazul asta amestecat cu putina apa si sare) la macerat.

Punem o foaie de tortilla intr-o tigaie antiaderenta (neunsa cu ulei!), presaram putina mozzarella rasa, punem un strat de ciuperci, apoi din nou

mozzarella, de data asta mai multa, iar deasupra punem felii de masline. Punem capacul la tigaie si dam drumul la foc pentru cca 3-4 minute

(cand mozzarella este topita toata, este gata).

Noi am pus frunze de ruccola deasupra. Servim cu mare pofta ca este tare buna!

pizza-rapida-cu-ciuperci-SunFood-1

Enjoy!

pizza-rapida-cu-ciuperci-SunFood-2

Publicat in categoria MIC DEJUN, PASTE - PIZZA, PROMO-POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

2 Comentarii:

  1. Buna Edith! Am facut pizza dupa reteta ta astazi, doar ca am inovat putin: am folosit lipie libaneza, pe care am uns-o cu un pic de ulei de masline, un strat de cascaval ras, cu cabanos taiat marunt, masline, ciuperci, ardei rosu si iarasi cascaval ras. peste toate am pus un pic de suc de rosii facut de casa si busuioc uscat. Logodnicul meu si bunica-mea (care-s destul de pretentiosi la mancare) au terminat-o in 2 timpi si 3 miscari. Sa tot pui retete din astea rapide!

Adauga comentariu