shopify site analytics
PIZZA CU CEAPA SI CASCAVAL - Edith's Kitchen
Print Friendly

Ne trebuie:
1 blat de pizza (cumparat am folosit)
1 ceapa
1 ardei
50 g salam uscat
100 g cascaval
ketchup
Cum se face:
Taiem ceapa si ardeiul solzisori.
Calim ceapa cca 2 minute, apoi adaugam si ardeiul si mai calim putin.
Punem blatul de pizza intr-o tava.
Punem ceapa si ardeiul calite, bucati de salam
si deasupra punem cascavalul ras.
Dam la cuptor pt cca 12-15 min
si servim cu ketchup si cu poftaaaaa.
 
Publicat in categoria PASTE - PIZZA
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

10 Comentarii:

  1. Bunuta rau pizza asta! Arata tare bine! Felicitari pentru toate retetele tale delicioase!
    Ai un premiuletz fresh de la mine, te asteapta sa-l ridici 🙂 Pupici!

  2. Dana, mie imi place mult pizza cu ceapa (si cruda si calita).
    Ma duc acush sa vad premiul, multumesc frumos!

  3. Buna Edith, imi pare rau, nu am facut poza la ce am gatit si am gasit poza ta, dar are link care duce la blogul tau, nu ma gandeam ca te superi. O sa o scot. Am si lasat numele tau ca sa se vada ca e a ta. In fine, arata bine pizza, o sa o incerc si eu.

  4. Eileen, daca ai fi specificat (cum ai facut cu noua poza) de unde este poza, poate ca nu m-as fi suparat ca folosesti la retetele tale pozele mele. Nu am vazut linkul care ducea la blogul meu.
    Oricum, mi se pare normal ca fiecare sa isi faca propriile poze, iar daca nu ai poza ori pui reteta fara poza ori nu o mai pui (exact asa fac si eu).

  5. Anonymous says:

    Ciao,sunt Iulia,cea care ti-a trimis e-mail-ul de multumiri pentru reteta de tort caramel.Minunata!!Numai ca mie mi se parea blatul de tort cam umed in inerior dupa 40 min. si l-am lasat sa se raceasca in cuptor.O fi fost din cauza budincii ca eu nu am avut din aia ca si a ta,am folosit Cameo,care avea si caramel separat.Dar in final sotul meu a fost tare incantat si el mi-a spus sa te felicit pentru reteta!Mult succes in continuare!

  6. Iulia, merci frumos ca ai scris si aici (de fapt, la tort trebuia dar ai nimerit la pizza, dar nu e nicio problema).
    Nu stiu ce fel de bundinca ai folosit (eu am folosit una care se fierbe pe foc cu lapte). In mod sigur a fost de la budinca, pt ca eu nu am avut probleme.
    Oricum ma bucur ca v-a placut 🙂

  7. Buna!

    imi plac foarte mult retetele tale si as vrea sa preiau unele din ele, evident cu mentionarea sursei, pe site-ul meu. Pot oferi acelasi lucru, inclusiv poze. Te rog contacteaza-ma daca te intereseaza oferta mea (pe site-ul meu este un link de contact)
    Multumesc si in continuare succes!

  8. Mihaela, merci de oferta. Daca iei retete de aici si le faci tu e ok, dar sa pui pozele mele.. nu cred ca vreau chiar daca mentionezi sursa. Mi s-au mai facut oferte asa si au luat retete cu zecile… ceea ce nu mai vreau sa se intample.

  9. Buna,

    in variantele mele de pizza ordinea in care astern ingredientele pe blat este: sosul de rosii (amestec de pasta de rosii cu ulei aromat si ierburi + condimente), apoi mozzarela, apoi umplutura pe care o vrei…incearca sa nu pui ketchup pe pizza….are alta savoare.

    dupa ce scoti pizza din cuptor (cat este firebinte inca) poti sa incearci si varianta sa ungi marginea blatului de jur imprejur cu pensula inmuiata in putin ulei, il fragezeste.

  10. Buna Cristina,
    Sos de rosii pun si eu ca baza, insa atunci a facut-o rapid.
    Interesanta ideea cu uleiul, merci, o sa incerc!

Adauga comentariu