shopify site analytics
PIEPT DE PUI IN STIL ITALIAN - Edith's Kitchen
Print Friendly
piept de pui italian
O reteta simpla si gustoasa…
Ne trebuie:
2 bucati file piept de pui
o mozarela
2 rosii
oregano
ulei masline
lamaie
sare, piper

Cum se face:
Feliile de piept de pui se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie si se pun la prajit.
Se prajesc pana sunt rumenite frumos.

Rosiile se taie felii si se aseaza cate 2-3 felii peste fileul de pui, se stropesc
cu ulei masline si se condimenteaza cu oregano,

apoi se acopera cu feliute de mozarella.

Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pana se inmoaie mozarella.

Se serveste cu cartofi natur.
Noi am mancat cu painici uscate din faina integrala.
Buuun-bun.

Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

13 Comentarii:

  1. Ce bine arata…mmmmmm, iar prezentarea este absolut minunata ! Felicitari Edith, te pup !

  2. Acum am pus la prajit pieptul de pui, si modificarile vor fi ca folosesc cascaval in loc de mozarella, si busuioc in loc de oregano…asta am in casa.
    Oricum, cred ca va iesi la fel de bun ca orice reteta luata de aici.

    PS Edith, esti tare! Pana si al meu sot a ajuns sa-si aleaga “meniul” de pe blogul tau :)) La ce-mi pare prea complicat, zic pas, dar cele prestate pana acum au fost usurele si delicioase.
    Te astept zilnic cu noutati!

  3. Sar’na Ginuca. Nu te-am mai vazut de mult… Totu-i bine? Pup!

  4. Alina esti tare dragutza 🙂 Ma bucur ca va place ce gasesti pe aici… :)Sa stii ca marea majoritate sunt simple pt ca altfel nu le faceam 😀 ca sunt destul de… incepatoare si eu 🙂
    O zi frumoasa si te astept cu ipresiile legate de puiul italian…

  5. [Weekendul acesta am fost harnica si am mobilizat lumea sa gateasca! si asta pentru ca de unul singur nu are fun, zic. Am gasit retele la Edith pe blog…]

    dovada ca am gatit, si fara sau foc la bucatarie si destul de gustos 🙂

  6. @mariko_san: ti-am zis eu ca o sa reusesti fara sa dai foc la bucatarie… 😛
    Sper ca v-a si placut ce ai incercat 🙂
    Te mai astept!

  7. Reteta incercata,
    Reteta repetata,
    Rapid si delicios!
    Multumesc frumos pentru reteta si felicitari pentru blog!

  8. Invatacel, merci!
    Ma bucur ca ti-a placut!

  9. Anonymous says:

    edith,ai niste retete atat de usoare si gustoase….
    mereu am treaba de la tine.
    pupici MARI.

  10. Merci ca iti plac, Mari!
    Daca nu ai incercat-o inca, sper sa iti placa si asta!
    Pupici!

  11. Edith…esti cartea mea de bucate! 🙂
    toata ziua ma infrupt din retetele tale.
    Sambata o testez si pe asta.