pieptpuicucascaval 1 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL
Ne trebuie:
2, 3 bucati de piept de pui dezosat
cascaval
ulei
sare, piper
Cum se face:
Pieptii de pui se taie pe jumatate, se sareaza si pipereaza.
Se pun intr-o tava de yena (sau in orice alta forma termorezistenta) si se pune ulei deasupra.IMGP1442 1 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL

Se lasa la cuptor, pana se rumenesc, la foc moderat spre mic.
Cand sunt suficient de rumeniti – cam asa –

IMGP1447 1 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL

se adauga feliile de cascaval si se pipereaza din nou, cu piper alb (eu n-am mai piperat).

IMGP1449 1 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL

Se dau din nou la cuptor pana cand cascavalul se topeste si imbraca bucatile de pui.
Folositi un cascaval tare.
Cam asa aratau scosi de la cuptor:

IMGP1453 1 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL

Bun-bun.
Am mancat cu rosii si castraveti.
Data viitoare o sa fac cu pulpe dezosate. O sa fie mai pe gustul meu…

pieptpuicucascaval 2 - PIEPT DE PUI CU CASCAVAL