Dupa o idee de Yandira
Ne trebuie:
file de peste
200 g chipsuri
2 oua
2-3 linguri de faina
sare, piper
alte condimente (optional)Cum se face:
Taiem filet-ul de peste in bucati potrivite, le saram, piperam.
Maruntim chipsurile, batem ouale.
Dam fiecare bucata de peste prin faina apoi prin oul batut si apoi prin chipsurile maruntite.
Le punem in tava de la aragaz (ca e mai mare) pe hartie de copt
file de peste
200 g chipsuri
2 oua
2-3 linguri de faina
sare, piper
alte condimente (optional)Cum se face:
Taiem filet-ul de peste in bucati potrivite, le saram, piperam.
Maruntim chipsurile, batem ouale.
Dam fiecare bucata de peste prin faina apoi prin oul batut si apoi prin chipsurile maruntite.
Le punem in tava de la aragaz (ca e mai mare) pe hartie de copt
si dam la cuptorul incins pentru cca 10-15 minute (sau in functie de fiecare cuptor).
Se serveste cu cartofi natur/piure/prajiti sau cu orez.
Noi am mancat cu orez mexican.
Bun-bun.
Edith, super retetea, am sa o incerc maine , imi place foarte mult pestele si trebuie sa fie tar bun gatit asa.
Edith, daca esti draguta, as vrea si eu reteta de orez mexican. Imi dau seama ca e un orez cu legume, dar as vrea sa stiu ce marca de orez folosesti, si cum il prepari de-ti iese bob cu bob.
Multumesc!
PS Pieptul de pui in stil italian a fost foarte gustos (desi eu nu mananc piept de pui, am ras doua bucati preparate dupa reteta ta)
@Melianda: a iesit tare bun asa, sper sa-ti placa 🙂
@Alina: Este orez mexican congelat la punga (il gasesti in supermarket-uri la produsele congelate). Sunt bune si astea congelate, nu mai stai sa le faci tu si se fac repede… Plus ca galben asa iesea doar cu sofran…
Ma bucur ca ti-a placut pieptul in stil it. 🙂
Pozele arata superb si imi palce cum suna 🙂 cred ca o sa incerc si eu cateva retete
Edith,imi place nemai pomenit reteta acesta.Am in conglator niste filet de pste si nu stiam exact cum sa-l ac sa fac pofa si la pici mei.Pai cu crust de Cornflkes cu siguranta o sa-i ademenesc(hi,hi),.
Multumesc mult pentru reteta si poze si mai ales COMPLIMENTE pentru minunatul Blog.
Nu am mai intrat demult pe aici si vad ca se inmultesc si la tine.Multe faine si ademenitoare ,toate retetele!!!!
O zi minunata cu mult spor iti doresc!
Cu prietenie
Laura S.
@Sorina: Multumesc si astept impresiile daca incerci ceva.
Te mai astept 🙂
@Laura: Multumesc pentru vizita si pt cuvinetele frumoase. Sigur o sa-ti placa pestele facut asa 🙂
Sa-ti traiasca picii! 🙂
O zi frumoasa si tie si te mai astept!
Buna Edith!
Tot eu sint so cred ca am incurcat putin borcanele.Adica Chipsurile cu Cornflakes??
Tu ai facut cu chipsuri de cartofiacesta reteta?
Multumesc in prealabil pentru raspuns!
Pup dulce
Laura S
Laura, eu am facut cu chipsuri din cartofi, dar am inteles ca se poate face si cu cornflakes (doar sa-i maruntesti bine), am auzit si de varianta cu sticksuri maruntite…
Spor la treaba! 🙂
Pup.
Edith,multumesc pentru raspuns si ideile date!
Par destul de interesante si cum ca rontaieli toate sint faine la gust,ma gindesc ca si ca panada nu sint de lepadat.
Acum sint nehotarita,tre sa-mi consult”poporul” si sa vad ce pun in practica.Ori cum o sa revin, cu siguranta si o sa-ti dau de stire ce a iestit.
Mii de pupicei si o zi buna!
Laura S.
Laura, ca sa ii impaci pe toti sau sa vedeti care va place mai mult poti face mai multe variante 🙂
Astept sa-mi spui cum ti-au iesit.
O zi frumoasa. Pup!
Am facut aceasta reteta pentru noaptea de revelion.
“Din pacte” sa mincat tot de pe acum pentru masa de seara trebuie sa fugim din nou la market dupa peste daca vrem sa avem peste in noaptea aceasta.:)
FF bun.
Oricum felicitari si un an bun din partea noastra. (o fam. din Slatina)
Ma bucur ca v-a placut :).
Multumesc frumos pt urari, sa aveti un an mai bun si mai norocos decat 2008!
Buna Edith!Super reteta!usor de facut si exotica.multumesc
Buna madax! Ma bucur ca ti-a placut 🙂