shopify site analytics
PASTE SPANIOLE CU SMANTANA - Edith's Kitchen
Print Friendly
Asta e o reteta de la prietena mea Anca din Spania

Ingrediente:

o ceapa mijlocie
2 linguri de unt
400 g paste
300 g de sunca presata
300-400 g smantana
50 g de lapte
(pentru a subtia smantana daca nu aveti smantana lichida)

Mod de preparare:

Se pune la fiert ceapa tocata marunt
si 2 linguri de unt.
Dupa 10-15 minute de fiert
(cand ceapa este aproape fiarta)
se adauga pastele.
Cand pastele sunt fierte se scurge apa.

Spaghetele se pun intr-o alta cratita si se pune smantana putin diluata cu lapte (daca nu aveti smantana lichida) si se mai pun 1 minut pe foc impreuna cu sunca presata taiata suvite si se amesteca incontinuu.

F. F. bune. Si acum pofta buna 🙂
Publicat in categoria PASTE - PIZZA
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

5 Comentarii:

  1. scuze…paste spaniole?¿?¿…sunt in spañia de muuult timp dar aci nu se mananca asa ceva….poate paste,,a la carbonara,,sunt italienesti suta la suta…perdona

  2. Este o reteta de la o prietena din regiunea Andaluzia si nu au nicio legatura cu pastele carbonara pe care le poti vedea aici: http://edithfrincu.blogspot.com/2008/06/spaghetti-carbonara.html

  3. cred ca merge bine si putina mazare langa ele…:P nu?

  4. ceapa fiarta ramane impreuna cu spaghetele?

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*