shopify site analytics
PASTE CU SOS SI CIUPERCI - Edith's Kitchen
Print Friendly
Ne trebuie:
200 g paste
1/2 cutie de ciuperci
(sau cca 200 g de ciuperci proaspete)
o ceapa (am pus si 1 fir de ceapa verde)
2 linguri bulion
busuioc
sare, piper
parmezan ras deasupra (daca nu tinem post)
– cantitati pentru 2 portii –
Cum facem:
Se fierb pastele 10-12 min apoi se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.
Se caleste ceapa,
se adauga ciupercile taiata feliute subtiri, sare si piper.

Se calesc cateva minute apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert cca 10 minute.

Se pune bulionul si busuiocul si se mai fierbe cateva minute. Se pune sosul peste paste, se rade parmezanul si se serveste.

Simplu si delicios!

Publicat in categoria PASTE - PIZZA, RETETE DE POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

11 Comentarii:

  1. Arata bine pastele tale Edith. Eu in loc de bulion folosesc rosii decojite din conserva, care dau un gust foarte bun sosului.

  2. Da Mirela, si eu folosesc f des rosiile in bulion. De data asta nu am pus ca o cutie mica mi se parea totusi prea mult pt doua portii… (imi ramasesera paste de la o salata de paste si am zis sa mai fac 2 portii asa…)

  3. Edith arata bine pastele tale… ce coincidenta , eu am facut cu smantana si tu cu bulion :))

  4. Da, am vazut ca si tu ai facut, Amalia (cred ca-s bune asa cu usturoi, ciuperci si smantana… mmm)
    Eu le-am facut acum ceva vreme dar nu am apucat sa le postez..

  5. nicoleta says:

    Salut draga Edith, esti superba , de unde scoti atatea retete? deja am incercat una si a iesit f.buna.

  6. Buna Nicoleta, mersi frumos. Retetele le iau de pe site-uri culinare, bloguri sau carti/reviste πŸ™‚
    Ce ai incercat?
    Te mai astept!

  7. nicoleta says:

    am facut aseara pe la ora 23 paste cu sos si ciuperci, merge repede , iar la ora aceea nu stiam ce sa-i fac la sotul meu pentru mancarica la serviciu.

  8. da, se fac repede. Sper ca v-au placut πŸ™‚

  9. Foarte bune si rapide!

  10. buna, parmezanul nu e de post πŸ˜‰

Adauga comentariu