Astazi va arat o reteta rapida si gustoasa ca sa va ramana timp sa va plimbati in weekend,
cat mai este cald si frumos afara 🙂
O puteti transforma intr-o reteta de post daca eliminati parmezanul.
Nu am incercat, dar va asigur ca rau nu are de ce sa iasa.
Ne trebuie:
cca 300 g mazare boabe (proaspeta sau congelata)
cca 300 g de paste (eu am folosit integrale)
un catel mare de usturoi
un pumn cu seminte de pin/caju/migdale (am pus caju)
3-4 linguri cu ulei
3-4 crengute de marar
4-5 lg parmezan
sare, piper
Cum se face:
Fierbem mazarea cu putina sare. O lasam sa se raceasca putin.
Punem toate ingredientele (in afara de paste) intr-un robot de bucatarie si mixam pana obtinem un amestec omogen de-un verde frumusel :))
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si le servim cu pesto-ul de mazare.
Dupa gust mai puteti adauga parmezan la servire.
Enjoy!
Week-end insorit sa aveti!
arata minunat! Cred ca sunt si foarte bune. De incercat!
Irina
ce idee grozava cu pesto-ul,sa nu zic crema, de mazare.super!
si mie imi place ideea ta , ador mazarea !!!!!
Aseara am incercat reteta asta si a fost minunata 🙂
Multumesc pentru inca o reteta gustoasa usoara si rapida 🙂
Anca
Edith!! In seara asta ce crezi ca am avut la cina?? Paste cu pesto de mazareeee 🙂
Buuune rau au iesit, am pus niste alune sarate in loc de caju, inza au fost minunatee.
Saru’mana pt masa! 🙂
Foarte foarte bune! De recomandat!
Alina, ma bucur ca le-ai incercat si ti-au placut 🙂
Anca, Delia, scuze, mi-au scapat comentariile voastre.. 🙁
Ma bucur ca v-au placut 🙂
What a great recipe, sounds fantastic. 🙂
Felicitari pentru reteta.Sunt un mare fan son pesto (cu busuioc) si am zis hai sa incerc altceva…Au iesit foarte bune pastele,desi am uitat sa pun si usturoi.
Corina