shopify site analytics
Paste cu naut si usturoi - Edith's Kitchen
Print Friendly

paste-cu-naut-si-usturoi

Astazi avem o variatiune a celebrelor paste aglio olio imbogatita cu doua ingrediente sanatoase: naut si patrunjel

(asta, asa… ca sa nu ne simtim prea vinovati ca mancam paste): paste cu naut si usturoi. Daca nu ati incercat pana acum pastele aglio olio,

si va place usturoiul, va spun cu mana pe inima ca nu stiti ce pierdeti. Sunt cele mai bune si mai rapide paste ever

si mai sunt si de post, asa ca le putem consuma in aceasta perioada.

Ne trebuie:

cca 200 g paste (eu am folosit integrale)

3-4 catei de usturoi

o conserva de naut

2 linguri patrunjel tocat marunt

peperoncino (chilli) – optional

4 linguri ulei de masline

sare

– cantitati pentru 2-3 portii –

Am folosit conserva de naut de la Sun Food – conserve 100% sanatoase, conservele pe care le prefer si pe

care le am mereu la indemana.

Cum se fac:

Punem pastele la fiert si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj (atentie, sa fie al dente!)

Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta (cratita), adaugam usturoiul pisat si prajim

cca 1 minut, amestecand des. Atentie, ca se arde foarte repede.

Inlaturam de pe foc, adaugam nautul, patrunjelul

naut-si-usturoi-in-tigaie

si pastele scurse (punem si 1-2 linguri din apa in care au fiert) sare si amestecam totul.

Peperoncino il putem adauga acum, sau la sfarsit in farfurie.

Daca nu tinem post, putem adauga parmezan ras deasupra.

Servim cu pofta ca sunt delicioase!

Enjoy!

paste-cu-naut-si-usturoi-1

Publicat in categoria PASTE - PIZZA, PROMO-POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

4 Comentarii:

  1. Ileana Serban says:

    Ce idee buna! Voi pune muuult patrunjel pentru ca il ador. Merci de idee! 🙂

  2. edith, retetele tale ma inspira de fiecare data. spune-mi te rog cum reusesti sa faci fotografiile atat de perfecte? ca de revista?
    poate un tutorial? sau ceva nu stiu? multumesc

    • Jasmine, in primul rand iti multumesc. In al doilea rand, este vorba de multa practica, un aparat foto bunicel, un obiectiv bun, putina rabdare si musai lumina naturala. Si multa practica 🙂
      Te mai astept!

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*