shopify site analytics
PASTE CU ARDEI IN TREI CULORI - Edith's Kitchen
Print Friendly
paste cu ardei

Inca o reteta de paste simpla si rapida. Putem renunta la parmezan si este o reteta delicioasa de post.

Foarte buna si aromata, iar daca o facem cu paste din faina integrala mai scapam de sentimentul de vinovatie ca am papat paste 🙂

Ne trebuie:

5 buc ardei gras (am pus divers colorati)
3-4 catei de usturoi
2-3 lg de parmezan ras (sau telemea rasa)
cca 250 g paste
sare, piper
(ies cca 4 portii)
Cum se fac:
Taiem ardeii suvite lungi (julienne) si ii punem la calit in 3-4 lg de ulei (eu i-am pus in 2 transe sa se faca mai repede).
Ii lasam pe foc cca 5 minute, acoperiti (pana incep sa se inmoaie usor). Daca ardeii nu lasa apa puneti 1-2 lg de apa peste ei sa le ajutati calirea.
IMG_8478_1
Stoarcem usturoiul si amestecam cu ardeii, mai lasam pe foc cca 1 minut.
Punem parmezanul si amestecam cu pastele.
Eu am folosit niste tagliatele integrale bio foarte gustoase. Pun poza aici, le-am luat de la un magazin cu produse bio de pe Calea Floreasca.
IMG_8487_1
si despre ele:
IMG_8554
Desi cu putine ingrediente au fost foarte bune si aromate, ca sa nu mai spun colorate, in ton cu vara care pare ca s-a mai intors putin…
Enjoy!
paste cu ardei 1
Publicat in categoria PASTE - PIZZA, RETETE DE POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

12 Comentarii:

  1. ce fel simplu si ce bine arata !

  2. Bravo, arata ca la restaurant, super…

  3. http://mamasiiubita.blogspot.com/ says:

    Ce bine arata! Mi-ai facut pofta si mie nici macar nu-mi plac pastele

  4. Tremur in fata pozelor astea…Doamne cat talent ai…Cat de bine iti imaginezi si creezi compozitiile…BRAVO !!!

  5. Cat esti de scumpa!!! Multumesc frumos! >:D<

  6. Subscriu la ceea ce spune Ana Maria Ciolacu!

  7. Multumesc mult, Cristina! 🙂

  8. Cu tine, am mari sanse sa ma apuc serios de gatit 🙂 Multe din retetele tale asteapta nerabdatoare in ToDoListul meu ;)) In curand, trec la fapte!

  9. Andreea, ma bucur.
    Pai ce mai astepti? treci la treaba! 🙂
    Te mai astept sa te inspiri 😉

  10. Foarte foarte bun. Am incercat mai multe din retetele tale, toate au fost super. ms

  11. Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gustoase, îmi place blog-ul are mai multe variante şi este de înaltă calitate… Va invitam sa vizitati blog-ul meu din Valencia, cu reţete tradiţionale din regiunea Valencia.

    http://valenciagastronomic.blogspot.com.es

    În această săptămână “fritters dovleac reteta” şi săptămâna următoare “Mona Paşti din Valencia” ai de gând să-şi piardă?

    În blog-ul meu puteţi găsi un Traducător

    ta, dacă vă place gastronomie valenciană, puteţi plasa codul HTML pe blog-ul dvs., şi veţi avea acces direct la blog-ul meu, veţi vedea că se
    drăguţ.

Adauga comentariu