shopify site analytics
Pancakes cu porumb si branza - Edith's Kitchen
Print Friendly

pancakes-cu-porumb-si-mozzarella

Imi place porumbul, nu cred ca am intalnit multe persoane care sa nu il prefere.

Cand nu mai este sezon, il consum din conserva. Astazi in pancakes cu porumb, cu mozzarella.

Rezultatul – pancakes delicioase ce pot fi consumate atat ca mic dejun, gustare cat si ca cina lejera,

langa o salata. Sper sa va placa si voua.

Ne trebuie:

2 oua mici

2 linguri smantana

1 conserva de porumb Sun Food
3 linguri de malai
2 linguri de faina
50 g cascaval ras
3 linguri parmezan ras
putina sare, piper
– cantitati pentru 9-10 bucati –

Am folosit si de aceasta data deliciosul porumb crocant de la Sun Food – 100 % conserve sanatoase.

Cum se fac:
Amestecam toate ingredientele si lasam amestecul sa se odihneasca 15-20 minute.

Incalzim bine o tigaie antiaderenta, cu putin ulei si punem cate 2 linguri

de compozitie pentru fiecare pancake. Nivelam si incercam sa obtinem o forma cat mai rotunda si mai plata.

Lasam cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mic si le intoarcem cu grija cu o spatula.

pancakes-in-tigaie

Le servim cu salata sau ca atare.

Enjoy!

pancakes-cu-porumb-si-mozzarella-2

Publicat in categoria APERITIVE, MIC DEJUN, PROMO-POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

4 Comentarii:

  1. Interesanta idee, chear acum le prepar, special pentru copilasul meu, sper sa ii placa)))merci

  2. A nu stiu cata reteta pe care o fac de pe blogul tau si binenteles super multumita. Se fac foarte repede, sunt bune si reci si calde. Merci!

Adauga comentariu