web analytics
Print Friendly
Reteta este de postEste o mancarica tare buna, rapida si usoara.

Ne trebuie:
4-5 legaturi de stevie
3 cepe
3 fire de ceapa verde
orez
bulion
sare, piper, ulei
patrunjelCum se face:

Procedam la fel ca la ciorba de stevie.
Spalam stevia si rupem nervura centrala a frunzelor (indoim frunza pe nervura si
rupem ambele parti ale frunzei odata- sper ca se intelege…).
Punem apa la fiert si oparim frunzele, pe rand, cate o mana, 1-2 minte cat sa isi schimbe putin culoarea.
Le lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Calim ceapa si ceapa verde in putin ulei, apoi punem orezul (mie imi place cu mai mult orez, puteti pune cca 1 pumn)
si mai amestecam putin apoi punem stevia taiata.
Punem apa (fierbinte) si lasam la fiert pana ce orezul si ceapa sunt fierte.

Se pun 2 linguri de bulion, se potriveste de sare, piper iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat
(puteti pune si marar, mie imi place doar cu patrunjel).

E ff buna cu ridichi sau cu ceapa verde.

 

6 Comentarii:

  1. Excelent! Ce bine arata cu orezu’ prin ea! Fac si eu azi.

  2. Mi-ai adus aminte ca nu am facut anul asta. Mie imi place mult de tot mancarea de stevie.

  3. Dar anul asta ai facut? :)

  4. Daa, cum sa nu, imediat ce a aparut. Nu o ratez, imi place f mult :)

  5. Anonymous says:

    excelenta!nu credeam ca poate fi atat de buna!

Leave a Reply