shopify site analytics
FOETAJ PICANT - Edith's Kitchen

FOETAJ PICANT

Print Friendly
Reteta de la MihaelaAvem nevoie de:

1 pachet de foetaj (eu am folosit Linco)
100g sunca presata tocata
100 g salam uscat (se pot folosi orice alte mezeluri doriti)
200g cascaval ras
1 gogosar murat
(reteta originala era cu cubulete de rosii)
chilli sos
sare, piper, galbenus de uns deasupra

Cum procedam:
Eu am mai intins putin foaia de foetaj sa o mai subtiez putin. Se taie foaia patrate, se unge cu putin sos chilli fiecare patrat, apoi se pun pe diagonala bucatile de sunca, peste se pun cubulete de gogosar murat apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara cascavalul si se impacheteaza.
Cu sunca:

Si cu salam:

 

Se pun in tava pe hartie de copt, se ung cu ou batut deasupra (sau cu galbenus) si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc.
Inainte de cuptor:

Scoase de la cuptor:

Au iesit 16 bucati.

Publicat in categoria APERITIVE
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

8 Comentarii:

  1. Super!
    Te rog sterge sursa ca nu eu le-am inventat.
    Pup!

  2. ok, Vero, cum vrei tu! πŸ™‚ Mi s-a parut normal sa scriu de unde am vazut reteta (asta neinsemnand neaparat ca ai inventat-o tu)
    Sa stii ca am fost urecheata ca nu am scris de unde aveam o reteta (in conditiile in care reteta chiar nu o luasem de la persoana care m-a “urecheat”). I-am si demonstrat asta..
    Deci dupa cum vezi sunt oameni si oameni…
    Dar aici o sa sterg dc asa vrei tu πŸ™‚

  3. :))
    reteta am scris-o eu pe culinar(apoi maya i-a adus niste imbunatatiri) iar veronica la ea pe blog nu a trecut sursele retetelor la inceput.

  4. Miha, chiar nu am stiut!
    Eu,la inceputul blogului ma uitam pe blogul veronicai si al alizei (erau atat de multe retete incat pe voi celelalte nu va vazusem :D).
    Sa stii ca nu a fost cu rea intentie (la ea le-am vazut, de la ea am scris ca sunt).
    Asa a fost si cu painica cu praf de copt a Pocai. Eu la tine am vazut-o si am scris ca am luat-o de la tine dar ca reteta apartine pocai (ca asa scria la tine)

    Deci sa scriu ca sunt de la tine? πŸ™‚

  5. edith daca vrei poti scrie…nu m-am suparat nici o secunda,stai linistita!

    eu scriu de unde am retetele ca la cate discutii au fost pe tema asta in ultmiul timp pe forumul culinar…..

    o duminica frumoasa!!!

  6. gata, le-am gasit la tine si am scris! (uuf sper sa nu se mai intample d-atea ca nu-mi plac… eu scriu unde le vad prima data…) πŸ™‚
    O duminica furumoasa si tie!

  7. Arata foarte bine aperitivul asta. Il incerc si revin cu impresii.
    Foarte frumos blog ai. Felicitari!

  8. Multumesc, Cristina! Sper sa-ti placa si te mai astept! πŸ™‚

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*