Ingrediente
300 g cascaval ras (branza telemea)
300 g parizer(sunca presata, salam)
4 oua crude
3-4 linguri smantana
3-4 linguri faina
piper dupa gust
300 g cascaval ras (branza telemea)
300 g parizer(sunca presata, salam)
4 oua crude
3-4 linguri smantana
3-4 linguri faina
piper dupa gust
Se bat 4 oua cu mixerul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, piperul si se omogenizeaza.
Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina si se toarna compozitia (eu am ras si putin cascaval desupra). Se pune in cuptorul incins si se coace 20-30 minute (e gata cind se desprinde de pe marginea tavii).
Se pot pune tot felul de mezeluri (eu am pus parizer si salam crud-uscat). Se pot adauga si muraturi, masline, cepa verde… sau orice va mai lasa imaginatia)Gata iesit din cuptor…
Si scos din tava…
Se serveste rece taiat felii.
este super ceea ce faci.am gasit intamplator acest blog.nu stiu ce varsta ai dar talent cu carul ai.
Draga Anonim, iti multumesc frumos.
Am 32 de ani dar din pacate m-am apucat de gatit acum mai putin de 1 an… Deci invat si eu odata cu voi 🙂
Te mai astept!
Esti o harnicuta foc!
eu bun si ardei gras rosu si patrunjel verde … ca sa fie si mai colorat 🙂 … e grozav de bun
Mmm cred ca iese f aratos asa colorat! 🙂
Checul acesta ar arata minunat pe masa de Craciun. Cred ca am sa-l incerc.
L-am incercat eu acum. e buuuun!
Buna,e grozav acest chec.Eu am mai adaugat masline verzi,masline negre si ardei rosu.E foarte,foarte bun.Te pup Edith.Anca
Andrada, ma bucur ca ti-a placut!
Anca, cred ca cu masline a fost si mai bun 🙂
minunat. l am incercat in seara asta!
Ma bucur ca ti-a placut!