IMGP7001 1 - CHEC APERITIV
Ingrediente
300 g cascaval ras (branza telemea)
300 g parizer(sunca presata, salam)
4 oua crude
3-4 linguri smantana
3-4 linguri faina
piper dupa gust
IMGP6953 1 - CHEC APERITIV
Mod de preparare
Se bat 4 oua cu mixerul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, piperul si se omogenizeaza.
IMGP6955 1 - CHEC APERITIV
Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina si se toarna compozitia (eu am ras si putin cascaval desupra). Se pune in cuptorul incins si se coace 20-30 minute (e gata cind se desprinde de pe marginea tavii).IMGP6956 1 - CHEC APERITIV
Se pot pune tot felul de mezeluri (eu am pus parizer si salam crud-uscat). Se pot adauga si muraturi, masline, cepa verde… sau orice va mai lasa imaginatia)Gata iesit din cuptor…

IMGP6960 1 - CHEC APERITIV

Si scos din tava…

IMGP6970 1 - CHEC APERITIVIMGP6971 1 - CHEC APERITIV

Se serveste rece taiat felii.

IMGP7003 1 - CHEC APERITIV