shopify site analytics
Biscuiti cheesecake
Print Friendly

De ce biscuiti cheesecake? Pentru ca sunt facuti cu crema de branza 😛

Poate ca suna ciudat, dar sunt tare buni, moi, deliciosi!

Din aceeasi “familie” poate ati vazut si reteta de smoothie cheesecake, pe care daca nu l-ati incercat, trebuie musai! 🙂

Poate unii dintre voi ati incercat biscuiti confetti, retetele sunt foarte asemanatoare.

Ne trebuie:

225 g crema de branza

115 g unt

190 g zahar

2 oua

1/2 lingurita sare

vanilie

330 g faina

2 lingurite praf de copt

o conserva de fructe tropicale Sun Food

– cantitati pentru cca 38 bucati –

Am folosit o conserva cu fructe tropicale în sirop slab îndulcit de la Sun Food, 100% conserve sănătoase.

Cum se fac:

Crema de branza si untul aflate la temperatura camerei se mixeaza 1-2 minute la viteza mare,

adaugam zaharul si vanilia si mai mixam 1 minut.

Adaugam si ouale si mixam din nou cca 1 minut. Amestecam intr-un alt bol faina cu praful de copt si sarea

(daca crema de branza este sarata, adaugati mai putina sare). Adaugam faina peste amestecul cu crema de branza

si omogenizam bine.

Lasam aluatul la frigider cca o ora. Modelam biscuitii cu mainile usor umede sau date cu ulei si ii punem

in tava, pe hartie de copt. Punem deasupra cate o bucata de fructe tropicale din compot

(pe care le-am scurs bine inainte), o presam bine in aluat.

Puteti renunta la fructe, sau puteti folosi afine, cuburi de mere, pere,

piersici, nectarine, cirese, visine (fara samburi).

Eu am lasat aluatul la frigider doar 30 minute si nu s-a intarit prea tare,

asa ca in tava de mai jos am pus compozitia cu o cupa de inghetata mica si au iesit mai neregulati.

Pe cei modelati cu mana nu i-am mai pozat in tava, insa au iesit mai frumusei, ca in pozele finale.

Ca sa stiti ca puteti proceda in ambele feluri.

Coacem la cuptorul preincalzit la 180 C penteru 12-13 minute. Le lasam sa se raceasca 5 minute in tava, apoi le

transferam pe un gratar pana se racesc complet. Cand ii scoateti din cuptor sunt destul de moi, insa se intaresc cand se racesc.

Aparent se intaresc, ca v-am spus sunt moi si pufoase in interior.

Sper sa le incercati.

Enjoy!

Sursa reteta

Publicat in categoria FURSECURI - BOMBOANE, PROMO-POST
Aboneaza-te la newsletter

Primesti pe email cele mai noi retete!

 

2 Comentarii:

  1. Foarte tentanti. I-as incerca in dupa-amiaza asta. Revin cu impresii.

Raspunde

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*