chilliconcarne - CHILLI CON CARNE
Ne trebuie:
500 g carne tocata de vita (eu am pus amestec)
300 g fasole (din cea rosie de preferat – eu am pus 2 cutii)
200 ml suc de rosii (sau bolion diluat cu apa)
1 cutie mica de rosii in bulion
2 cepe
2 catei de usturoi
1 lingurita de chilli (eu am pus chilli sos)
1 ardei iute (daca nu va place prea iute puteti renunta la el)
sare si piperCum se face:
Calim putin ceapa taiata marunt apoi adaugam carnea si prajim cca 15 minute.

IMGP1755 1 - CHILLI CON CARNE

Punem fasolea, cu o parte din apa in care a stat (sau toata – mie mi s-a parut
prea inchisa la culoare apa, asa ca am pus mai putina).

IMGP1756 1 - CHILLI CON CARNE

Punem sare, piper, punem iutelile, adaugati si sucul de rosii si rosiile in bulion
taiate cuburi si lasam sa fiarba, fara capac, pana cand e gata fasolea,
amestecand din cand in cand, sa nu se lipeasca.

IMGP1759 1 - CHILLI CON CARNE

Cu 10-15 minute inaite de a lua de pe foc punem usturoiul zdrobit.

Daca lichidul scade prea mult, mai adaugati suc de rosii.
Aici era gata:

IMGP1762 1 - CHILLI CON CARNE

Buuna-buuna. Daca va plac iutelile va va place si aceasta specialitate mexicana.

chilliconcarne1 - CHILLI CON CARNE